Cyberpunk 2077 next-gen update nu beschikbaar, inclusief gratis proefversie

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 stond kort na launch klaar om gespeeld te worden op mijn Xbox Series X. Maar toen duidelijk werd dat de game op zich een drama was, besloot ik om te wachten. Ik wilde het spel immers in al zijn grandeur kunnen spelen zonder ontgoocheld te worden. Nu lijkt het moment te zijn aangebroken om mijn schade in te halen. (Tenzij… ik mag er niet aan denken…)

CD Projekt RED heeft zonet aangekondigd dat Cyberpunk 2077 vandaag de nieuwste gratis update heeft ontvangen, waarmee het spel zijn intrede maakt in het next-gen tijdperk. Eindelijk kunnen we kennismaken met de next-gen Xbox Series X|S en PlayStation 5-versie van de game. Ook de originele platformen krijgen een update mee trouwens.

Met Patch 1.5 – Next-Generation Update profiteert Cyberpunk 2077 van de extra kracht van de nieuwste generatie consolehardware, waardoor ray tracing-functies en 4K met dynamische schaling op Xbox Series X en PlayStation 5 mogelijk worden, snellere laadtijden en een verscheidenheid aan andere visuele en technische verbeteringen.

Op PlayStation 5 zal de game bovendien gebruikmaken van de adaptieve triggers en haptische feedbackfuncties van de DualSense-controller.

Ik ben zo benieuwd. Update downloading as we speak trouwens…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

4 gedachten over “Cyberpunk 2077 next-gen update nu beschikbaar, inclusief gratis proefversie

   1. Kevin

    Ik weet hoe dat het werkt maar ik zie geen ps5 upgrade ? Game update is gedownload maar het blijft de ps4 versie van de game volgens mijn menu?

    In de store staat er enkel de 24,99€ aanbieding niet de gratis upgrade ….

    Doe ik iets verkeerd ??

   2. Mensen met code CUSA 16579 zijn voor de moment gesjost. Region lock en geen gratis ps5 upgrade. Dat ze dat maar rap aanpassen

Reacties zijn gesloten.