Destiny 2: The Witch Queen heeft launch trailer te pakken

Het is nog even wachten op de release van Destiny 2: The Witch Queen maar dat belet Bungie niet om nu reeds uit te pakken met de launch trailer voor deze toch wel grote expansion.

Daarnaast gaat de studio ook een samenwerking aan met het bekende hardwaremerk SteelSeries.

Destiny x SteelSeries
Vandaag hebben Bungie en SteelSeries een samenwerking aangekondigd waarin ze een nieuwe collectie limited edition gaming gear creëren. De gelimiteerde collectie omvat:

  • Arctis 1 | Destiny Edition – Deze headset heeft kenmerkend geluid dankzij de Arctis-drivers en een afneembare ClearCast-microfoon voor natuurlijk klinkende helderheid en ruisonderdrukking. Deze stijlvolle headset wordt geleverd met een exclusieve Viral Celebration Exotic-emote, speciaal ontworpen voor de Destiny x SteelSeries-samenwerking.
  • Rival 5 | Destiny Edition – De Rival 5 Destiny Edition Gaming Mouse heeft negen programmeerbare knoppen aan de zijkant, waarbij elke knop volledig aanpasbaar is. Ook heeft de muis een zijpaneel met vijf knoppen voor snelle en efficiënte in-game-acties. De muis bevat ook de exclusieve Viral Celebration Exotic-emote.
  • QcK Prism XL Mousepad | Destiny Edition – De QcK Prism XL is het toppunt van prestaties, innovatie en stijl. Dankzij een duurzaam microgeweven doek is deze muismat geoptimaliseerd voor lage en hoge DPI-trackingbewegingen. Het speeloppervlak van 900mm x 300mm x 4mm biedt spelers maximale controle. De muismat bevat het exclusieve Existential Unfoldment Legendary-embleem, speciaal ontworpen voor de Destiny x SteelSeries samenwerking.
  • Arctis Pro Speaker Plates | Destiny 2: The Witch Queen Edition – Gamers kunnen hun bekroonde Arctis Pro-headsets personaliseren met de limited edition speaker plates. Compatibel met Arctis Pro, Arctis Pro + GameDAC, en Arctis Pro Wireless.

Daarnaast hebben de geluidsontwerpers van Destiny een aangepaste SteelSeries Sonar-equalizerpreset gemaakt. Hiermee kunnen spelers hun in-game-geluid naar een andere dimensie tillen. Sonar is een gloednieuwe audiosoftware die deze zomer wordt gelanceerd en krachtige geluidsaanpassingen voor pc’s biedt. Ook maakt het ChatMix, 7.1 en virtueel surroundsound mogelijk. Destiny-fans kunnen vanaf vandaag de early access-versie van Sonar uitproberen.

De Destiny x SteelSeries-collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar via SteelSeries.com en BungieStore.com.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)