Knabbel en Babbel aan lager wal in Chip ‘n’ Dale: Rescue Rangers

chip 'n' dale rescue rangers

Als kind van de jaren ’80 ben ik opgegroeid met de enige echte Rescue Rangers. Knabbel, Babbel en zijn vrienden zorgden ervoor dat de wereld een stuk veiliger werd.

En nu zijn de detectives helemaal terug in de splinternieuwe Disney+-film Chip ‘n’ Dale: Rescue Rangers die vanaf 20 mei te zien zal zijn op Disney+.

Verwacht echter geen reboot van de originele reeks. Nee, Chip ‘n’ Dale: Rescue Rangers speelt zich 30 jaar na de succesvolle reeks af en volgt onze helden wanneer ze aan lager wal zijn geraakt. Een originele insteek die ik als dertiger wel kan smaken!

Ook de stijl is vrij apart, want het is een mix tussen klassieke animatie, 3D animatie en echte beelden. Check vooral de eerste teaser trailer onderaan dit bericht.

De stemmen van de protagonisten worden ingesproken door John Mulaney (Knabbel) en Andy Samberg (Babbel). Verder gaan we stemmen horen van J.K. Simmons, Will Arnett, Eric Bana, KiKi Layne, Dennis Haysbert, Keegan-Michael Key, Chris Parnell en Seth Rogen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.