Op schattenjacht met Nathan Drake en Chloe Frazer in Fortnite

Uncharted staat afgelopen tijd al even in de spotlight. Eind januari kwam Uncharted: Legacy of Thieves Collection uit, en in de loop van deze week kan men de Uncharted-film gaan bekijken. Fortnite springt mee op de trein van de hype, en zal na de release van de film, enkele skins en items aanbieden van Uncharted.

Zowel Nathan Drake als Chloe Frazer maken hun opwachting in de Battle Royale-game. Er worden van beide personages twee skins voorzien. De eerste skins van Nathan en Chloe zijn gebaseerd op de figuren uit de game. De andere skins van dezelfde personages zijn dan weer in de stijl van de Uncharted-film. Naast de skins zijn er ook enkele Uncharted-items, zoals twee pickaxes en een emote.

Vanaf 17 februari zijn de skins en items van Uncharted beschikbaar in Fortnite.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.