CD Project Red zendt morgen livestream uit van Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

Zou de next-gen versie van Cyberpunk 2077 écht op komst zijn? Het heeft er alle schijn naar, want ontwikkelaar CD Projekt Red zendt morgen een livestream uit die volledig in het teken staat van deze game.

Om 16u00 kan je de livestream volgen via Twitch. De ontwikkelaar zegt in het bericht op Twitter niet waarover de stream zal gaan, maar naar alle waarschijnlijkheid krijgen we dus eindelijk meer info (en een releasedatum) van de next-gen update en versies van Cyberpunk 2077.

Je kan de stream volgen via het officiële Twitch-kanaal van CD Projekt Red: Twitch.tv/cdprojektred.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.