Snoop Dogg komt naar Vanguard/Warzone als speelbare Operator

Activision heeft reeds heel wat bekende koppen in Vanguard/Warzone/Cold War gestoken. Denk maar aan Bruce Willis of Rambo om er maar meteen de twee bekendste bij te halen. De volgende in het rijtje zou wel eens Snoop Dogg kunnen zijn.

Maar waarom Snoop Dogg? Dat is de vraag van 1 miljoen. We weten allemaal, en ze hebben het zelf toegegeven dat Vanguard/Warzone een boeltje is.

Misschien omdat de Amerikaanse rapper nog steeds razend populair is bij de jeugd? En dat ze op deze manier weer wat zieltjes willen winnen? Bovendien is Snoop Dogg ook geen onbekende in gamermiddens. De man speelt zelf videogames en verleende zijn medewerking aan games als True Crime: Streets Of LA, Tekken Tag Tournament 2, Family Guy: The Quest For Stuff en Call Of Duty: Ghosts.

Volgens de bekende leaker ZestyLeaks mogen we de man dus binnenkort in de game verwachten als speelbare Operator. Dat beweert hij toch aan de hand van een screenshot die hij op zijn Twitter-pagina plaatste. Of het echt is? Dat zullen we ongetwijfeld binnenkort vernemen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)