Ubisoft worstelt nog steeds met Beyond Good and Evil 2

Wat een fantastische game was Beyond Good and Evil. Ik was dan ook laaiend enthousiast dat Ubisoft een vervolg (uiteindelijk zou het een prequel van het origineel zijn) aankondigde, helaas is dit ondertussen al vijf jaar geleden. Gaat Beyond Good and Evil 2 er ooit nog komen? Deze moeilijke beslissing ligt in de handen van Ubisoft.

Ik ben er zeker van dat elke gamer die Beyond Good and Evil heeft gespeeld nog steeds zit te hopen dat de prequel uitkomt. Het geduld wordt natuurlijk zwaar op de proef gesteld. Normaal zou er in 2019 een bèta uitgebracht worden van Beyond Good and Evil 2, maar dat feestje ging niet door.

Dat het wederom enorm stil is rond de game, geeft toch het signaal dat we onze hoop stilaan mogen opbergen voor een sequel. Via een bericht op Bloomberg wordt nog steeds bevestigt dat Beyond Good and Evil 2 in de pre-productie fase zit. Dit geeft aan dat Ubisoft nog steeds ligt te worstelen met de ontwikkeling van de game.

Dat de pre-productie al vijf jaar bezig is en er steeds negatieve berichten omtrent de ontwikkeling opduiken, is het uiteindelijk een kwestie van tijd totdat Ubisoft beslist om Beyond Good and Evil 2 voor eeuwig te begraven.

Op de E3 beurs in 2017 kregen we een geweldige trailer te zien, helaas ziet het er naar uit dat dit één van de weinige beelden zal zijn van Beyond Good and Evil 2.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.