Binnenkort ook huiveren met Tormented Souls op PS4, Xbox One en Switch

Tormented Souls

In augustus van vorig jaar maakten we kennis mat Caroline in Tormented Souls op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Dit is een horrorgame die ontwikkeld werd door Dual Effect en Abstract Digital Works.

Beide ontwikkelaars hebben een liefde voor de klassieke horrorgames zoals Silent Hill en Resident Evil, waardoor de invloeden van beide games goed voelbaar moeten zijn.

In Tormented Souls kruip je dus in de huid van het kleine meisje Caroline die in het mysterieuze stadje Winterlake moet zien te overleven. Het interessante aan de game is het feit dat spiegels een speciale functie hebben.

Nu hebben beide partijen, en uitgever PQube laten weten dat op 25 februari de game ook naar de PlayStation 4 en Xbox One komt. Iets later, op 14 april, verschijnt Tormented Souls ook op Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.