Nacon kondigt Zorro The Chronicles aan

Don Diego de la Vega, Zorro voor de vrienden, is voor de iets oudere gamers zeker geen onbekende. De held verscheen voor het eerst op televisie in 1957! en is nog steeds niet weg te denken uit het televisielandschap. Binnenkort kunnen ook wij in de huid van Zorro kruipen.

Zorro The Chronicles, the game wordt een actierijk avontuur voor het hele gezin, vol spectaculaire gevechten, spannende verkenningstochten en meeslepende avonturen.

In Zorro The Chronicles, the game word jij de legendarische Zorro of zijn onverschrokken zus Ines. Deze vermakelijke en actierijke game is gemaakt voor een breed publiek, net als het heldhaftige personage Zorro, dat al bijna een eeuw en over de hele wereld geliefd is bij jong en oud. 
 
Verken de prachtige omgevingen die al net zo verbluffend zijn vormgegeven als in de tekenfilmserie Zorro The Chronicles. Geniet van leuke en voldoening schenkende gevechten met even hilarische als spectaculaire finishing moves. Ontwapen je vijanden met je zweep, zwaard, duizelingwekkende acties en humor. Blokkeer hun aanvallen met acrobatische bewegingen en bliksemsnelle reflexen. Geef ze een herinnering aan jullie confrontatie door met de punt van je zwaard een ‘Z’ op ze te tekenen

De game verschijnt in juni 2022 voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Een pure brok nostalgie verdorie!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)