fbpx

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge-video toont Master Splinter als speelbaar personage

Uitgever Dotemu, ontwikkelaar Tribute Games en Nickelodeon kondigen vandaag aan dat Master Splinter zijn ninjutsu skills meebrengt naar Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge als speelbaar personage.

Door zijn kalme, bedachtzame aard is Meester Splinter meer beheerst dan de meeste van zijn leerlingen, maar zijn beheersing van de ninjakunsten zorgt ervoor dat hij een echte krachtpatser is.

Hij deelt bijzonder krachtige aanvallen uit met zijn staf en speciale ninjamoves, waarmee hij groepen vijanden net zo efficiƫnt afslaat als de Turtles die een pizza verorberen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d