Mario Kart 8 Deluxe krijgt de komende twee jaar 48 extra circuits

Mario Kart 8 Deluxe

Het mag je niet verbazen dat Mario Kart 8 Deluxe nog steeds waanzinnig populair is. Ook bij mij thuis worden er af en toe nog races gereden en wanneer we volgende maand op vriendenweekend trekken, zal Mario Kart zeker opnieuw op het programma staan.

Het enige minpuntje dat ik ondervond na het spelen van zoveel Mario Kart is het feit dat ik ondertussen wel uitgekeken raakte op de vele circuits die in de game zitten. Gelukkig gaat Nintendo hier iets aan doen!

Er komen in totaal 48 geremasterde circuits uit de gehele Mario Kart-serie naar Mario Kart 8 Deluxe als betaalde downloadbare content. Vóór eind 2023 worden er zes sets van acht circuits uitgebracht. De eerste set, die op 18 maart wordt uitgebracht, bevat onder andere de circuits Wii Kokosnootplaza, N64 Chocokloof en Tour Tokio-Toer. Uiteraard kunnen alle circuits lokaal en online gespeeld worden.

De Mario Kart 8 Deluxe: Circuit-uitbreidingspas is los verkrijgbaar voor € 24,99 of zonder extra kosten beschikbaar met een betaald lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket.

Voor gamers onder jullie die nog niet in het bezit zijn van Mario Kart 8 Deluxe is er ook goed nieuws: de game is tot 20 februari om 23:59 uur namelijk met 33% korting verkrijgbaar in de Nintendo eShop.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.