Portal: Companion Collection brengt beide iconische games naar Nintendo Switch

Portal Companion Collection Nintendo Switch

Ik moet met scha en schande toegeven dat ik de Portalgames nooit echt een kans heb gegeven. Ik heb ze vroeger wel even gespeeld, maar kon toen de genialiteit ervan niet vatten.

Met de aankondiging van de Portal: Companion Collection lijkt het moment aangebroken om beide Portal-games een volwaardige kans te geven en mij helemaal te verdiepen in de wereld die Valve geschapen heeft.

Het coole is trouwens dat Portal 2 lokale, online en split-screen multiplayer zal bevatten. Ideaal dus om meteen mijn kinderen ook warm te maken voor deze game!

Er staan mij dit jaar dus een berg puzzeluitdagingen te wachten in Portal: Companion Collection, dat ergens dit jaar moet verschijnen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.