Kijk hier vanavond om 23u00 naar de Nintendo Direct

Nintendo Direct

Straks om 23u00 zendt Nintendo een nagelnieuwe Nintendo Direct uit. De uitzending duurt 40 minuten en zal voornamelijk de focus leggen op Nintendo Switch-games die in de eerste helft van dit jaar worden uitgebracht.

Let vooral op het woord ‘voornamelijk’, want dat laat de deur op een kier om eindelijk meer details te krijgen over de opvolger van The Legend of Zelda: Breath of The Wild.

Volg de presentatie vanaf 23u00 via de video hieronder:

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.