Disney toont nieuwe trailer van Pixar film ‘Lightyear’

Ik ben bijna 40 jaar en nog steeds geniet ik met volle teugen van de Disney Pixar films. In het jaar 1995 was ik 13 jaar en werd ik betoverd door de film ‘Toy Story’. Na vier fantastische films in deze franchise, besluit Pixar dat het tijd is voor iets nieuws.

De nieuwste Pixar-film zal over het personage Buzz Lightyear gaan. We hebben het hier echter niet over de pop die we kennen uit de Toy Story films, maar deze keer draait het om het echte personage uit een science fiction film.

De Buzz Lightyear pop uit Toy Story is dan weer gebaseerd op het personage uit de sci-fi film. Het begint hier verdacht op een Christopher Nolan film te lijken. Niemand minder dan Chris Evans, die we natuurlijk kennen als Captain America, zal de stem van Buzz Lightyear op zich nemen.

Lightyear is vanaf juni 2022 te zien in de bioscoop en de verwachtingen zijn hooggespannen rond deze nieuwe Pixar-film. Ikzelf verwacht er toch ook weer heel wat van, zeker als je de nieuwe trailer bekijkt.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.