WEDSTRIJD | 1 jaar Pragalicious | Super Mario 3D All-Stars

Dankzij Nintendo mogen we een heerlijke verzameling van drie absolute klassiekers uitdelen: Super Mario 3D All-Stars. Hierin vind je Super Mario 64, Super Mario Galaxy en mijn persoonlijke favoriet Super Mario Sunshine.

Deze game zal een heus collectors item worden in de toekomst, omdat hij slechts tijdelijk geproduceerd werd ter ere van de 35e verjaardag van onze gesnorde vriend.

Deze wedstrijd loopt tot en met 16/02/2022.

Check zeker ook al onze andere wedstrijd op de handige overzichtspagina!

Veel succes!Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.