PS Plus-abonnees kunnen vanaf 15 maart Grand Theft Auto Online gratis binnenhalen

Goed nieuws voor fans van GTA V die van plan waren om het zot populaire GTA Online een kans te geven, maar er niet voor wilden betalen. Of voor gamers die uit nieuwsgierigheid eens willen checken wat je in GTA Online allemaal kan uitspoken.

Rockstar heeft namelijk bevestigd dat PS Plus-abonnees vanaf 15 maart GTA Online gratis aan hun collectie kunnen toevoegen. Iets wat ook ondergetekende zeker zal doen.

Ik had namelijk recent de kans om met Shawn ‘Solo’ Fonteno (Franklin uit GTA V en GTA Onlines expansion The Contract) een video-interview te doen en de man raadde me aan om het spel absoluut te spelen. Iets wat ik dus zeker ga doen vanaf 15 maart.

Het is trouwens niet zomaar de gewone versie maar wel een “expanded and enhanced” versie voor PlayStation 5 voegt Rockstar er nog aan toe.

Opgelet, deze gratis game staat volledig los van de drie andere games die je als PS Plus-abonnee nog mag verwachten in maart.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'PS Plus-abonnees kunnen vanaf 15 maart Grand Theft Auto Online gratis binnenhalen'

  1. Het volledige spel geven was teveel gevraagd ofwa? Tuurlijk da,ze hebben nog geen geld genoeg geschept daar der kan altijd nog wa bij

Reacties zijn gesloten.