Dino’s spelen tennis in Dino Galaxy Tennis op Switch

Games hoeven niet altijd gewelddadig, avontuurlijk of ingewikkeld te zijn om ervan te genieten. Dat is waarschijnlijk het concept achter Dino Galaxy Tennis dat op 10 februari verschijnt exclusief op Switch.

Dino Galaxy Tennis is een 2D-tennisspel met zijaanzicht dat zich afspeelt in de ruimte op het oppervlak van verschillende planeten met allerlei soorten dinosaurussen.

Kruip in de huid van een jonge dinosaurus, wiens grootste droom het is om een tenniskampioen van de melkweg te worden. Daag de grote leiders van 5 verschillende planeten uit en verzamel hun badges. Hiermee kun je speciale vaardigheden vrijspelen en de finale naderen.

Zoals gezegd ideaal voor een potje of twee/drie wanneer je in het kleine kamertje zit bijvoorbeeld.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)