De Batman: Arkham Collection zou onderweg zijn naar Nintendo Switch

Als je mij vraagt wie mijn favoriete superheld is, dan is dat Batman. En die Batman was goed voor een paar zeer goede games. Misschien wel de beste superheldenspellen die we ooit te spelen kregen de voorbije jaren.

Owkay, ik geef toe, Spider-Man en Marvel’s Guardians of the Galaxy waren ook vette games.

In afwachting van de release van Gotham Knights is het voor Batman-fans echter nog lang wachten op nieuw speelgoed voor hun consoles. Dat is een ietsje anders voor Switch-gamers.

Als we de verhalen die de ronde doen op het internet mogen geloven, dan zou de Batman: Arkham Collection op 31 augustus releasen op Nintendo Switch. Op pc en consoles is deze al een flinke poos beschikbaar (2016) en misschien is het deze zomer de beurt aan Switch-gamers.

Ik gebruik het woord misschien omdat dit nog niet bevestigd werd door WBIE zelf. Maar op de Franse retailsite WTT dook de collectie op voor Switch, met een releasedatum die vastgepind werd op 31 augustus 2022.

Batman: Arkham Collection bevat de zogenaamde definitieve versies van Rocksteady’s Arkham Trilogy, inclusief alle na de lancering uitgebrachte content, in één complete collectie. Deze titels zijn Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City en Batman: Arkham Knight.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)