Dr. Dre’s soundtrack uit GTA Online: The Contract is nu online te beluisteren

De legendarische hip-hop artiest en producer Dr. Dre speelt een belangrijke rol in GTA Online: The Contract. Als je de game niet wil spelen, maar wel fan bent van dit icoon, dan hebben we goed nieuws voor jou.

Alle zes exclusieve nummers van de legendarische producer Dr. Dre, die voor het eerst in-game te beluisteren waren als onderdeel van de wereldpremière in GTA Online: The Contract, zijn nu beschikbaar op alle belangrijke digitale muziekdiensten, waaronder Apple Music en Spotify.

De nummers zijn te ontdekken tijdens de verhaalmissies van GTA Online: The Contract (terwijl spelers Franklin en vrienden helpen de vermiste telefoon met de kostbare bestanden van Dr. Dre op te sporen) en bevatten een sterke line-up van artiesten, waaronder Anderson .Paak, Eminem, Busta Rhymes, Snoop Dogg, Nipsey Hussle, Ty Dolla $ign en meer. 

Of zoals eerder gezegd: als je een PS Plus-abonnement hebt, dan kan je de game vanaf 15 maart gratis binnenhalen en sla je twee vliegen in een klap.

Grand Theft Auto: The Contract by Dr. Dre – is beschikbaar om te streamen via alle populaire streamingdiensten, zoals Apple Music en Spotify. Bekijk de volledige tracklist hieronder en download hem nu:

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)