WEDSTRIJD | 1 jaar Pragalicious | The Purge Collection , Croods 2 & Baby Boss

Dankzij Universal Pictures kunnen we enkele coole DVD’s en Blu-rays uitdelen! De animatieliefhebbers onder jullie kunnen we blij maken met Croods 2 en de 2-film movie collection van Boss Baby. De horrorfanaten kunnen dan weer hun kans wagen voor The Forever Purge of de 5-Movie Collection van The Purge.

Deze wedstrijd loopt tot en met 13/02/2022.

Check zeker ook al onze andere wedstrijd op de handige overzichtspagina!

Veel succes!Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.