Meer dan 6,5 miljoen gamers trokken al op avontuur in Pokémon Legends: Arceus

Pokémon Legends Arceus

Pokémon Legends: Arceus is erin geslaagd om de torenhoge verwachtingen in te lossen. Het vooruitzicht van een open wereld waarin je naar hartenlust Pokémon kan gaan vangen, deed heel wat gamers watertanden.

Nintendo heeft via een Twitter-bericht laten weten dat er ondertussen meer dan 6,5 miljoen gamers op avontuur zijn getrokken in de game. Een waanzinnig hoog aantal als je weet dat de game nog maar één week beschikbaar is.

Ardtieboy leefde zich al helemaal uit in Pokémon Legends: Arceus. Hoewel de game ook zijn problemen heeft beloonde hij de game met een mooi8 in zijn review: “Game Freak heeft gegokt door met Arceus een geheel nieuwe weg in te slaan. Eerlijk gezegd vreesde ik wat voor het nieuwe concept; het zag er wat te mooi uit om waar te zijn. Uiteindelijk levert Game Freak met Pokémon Legends: Arceus een ver van perfecte game af. Zo voelt de wereld geregeld levenloos aan en kunnen bepaalde elementen een stuk gevarieerder. Hoe dan ook zijn de nieuwe mechanics, spelwereld en Pokédex meer dan genoeg om mij terug te doen keren. Voortaan wil ik mijn Pokémon-games op deze manier verorberen!”

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.