fbpx

Speel vanaf 8 februari als Joseph Seed in derde DLC van Far Cry 6

Na Vaas Montenegro en Pagan Min is het nu de beurt aan Joseph Seed om zijn opwachting te maken in Far Cry 6. Joseph: Collapse zal op 8 februari verschijnen en is de derde en laatste DLC die deel uitmaakt van de Season Pass van Far Cry 6.

Net zoals bij de voorgaande DLC’s speel je ook hier met de antagonist uit een voorgaand Far Cry-spel en zal je als je sterft helemaal opnieuw moeten beginnen, in ware roguelike-modus. In dit verhaal vecht je als Joseph tegen je eigen innerlijke demonen en ga je de confrontatie aan met je familieleden.

Deze DLC zal de laatste zijn die deel uitmaakt van de Season Pass van Far Cry 6 en zal van het begin tot het einde in co-op gespeeld kunnen worden. Wie niet in het bezit is van de Season Pass, kan deze DLC ook apart aankopen voor 15 euro. Momenteel loopt er bij Ubisoft een actie waarbij zowel de main game als de Season Pass met korting aangekocht kan worden.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d