Ghostwire: Tokyo ziet er ongelooflijk cool uit in nieuwe gameplay trailer

ghostwire-tokyo

Sony’s laatste showcase evenement was exclusief gewijd aan Ghostwire: Tokyo met een gedetailleerde gameplay trailer. De game ziet er op het eerste zicht heel straf uit. De paranormale actiegame van Tango Gameworks, de studio achter de Evil Within serie, speelt zich af in een moderne versie van Tokyo vol bizarre wezens.

De gameplay trailer is bijna 10 minuten lang en toont naast gameplay beelden ook videomateriaal tijdens de ontwikkeling van Ghostwire. We krijgen een duidelijke indruk van de first person actie en de verschillende wezens die je kan tegenkomen in Tokyo. Er worden ook wat meer details over het verhaal van Ghostwire gelost: een mysterieuze gebeurtenis doet het grootste deel van de bevolking van Tokyo verdwijnen, in de nasleep van deze gebeurtenis probeert het hoofdpersonage te overlezen.

Ghostwire zou oorspronkelijk vorig jaar uitkomen, maar werd net als zo veel andere games uitgesteld. De game komt nu naar verwachting uit op 25 maart voor zowel de PS5 als de PC. Xbox spelers zullen dus nog even moeten wachten.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.