Rey Mysterio vs Damian Priest in nieuwe WWE 2K22 gameplay video

WWE 2K22

2022 moet het jaar worden van de wederopstanding van 2K Sports’ WWE-licentie. Of dat zal lukken dat ontdekken we in maart. Voor het zover is neemt het team ons mee in de ring voor een 9 minuten durend gevecht tussen coverster Rey Mysterio en Damian Priest.

Ringside Report #1, de eerste in een doorlopende videoserie die dieper ingaat op de features, mechanics en meer van de game. De Ringside Report #1 video toont de gameplay van WWE 2K22.

Gedurende de wedstrijd belicht het Visual Concepts team:

  • Nieuwe dynamische animaties, alleen mogelijk door de herontworpen gameplay engine, te zien van beide Superstars in de ring. De Superstars reageren sneller en zijn gemakkelijker te besturen, en elke beweging sluit vloeiender en preciezer op elkaar aan. 
  • Een vernieuwde belichtingsengine die de extreme details van de Superstars laat zien, waardoor ze er hyperrealistisch uitzien.
  • Getweakte objectfysica zorgt voor onverwachte momenten tijdens de wedstrijd. Kendo stokken rafelen bij elke slag, en tafels en hoekbarricades breken dynamisch om een meer authentieke wedstrijdervaring.

Strategische verdedigingscommando’s, waaronder blokkeren, ontwijken en breken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)