Netflix lost een nieuwe trailer voor Texas Chainsaw Massacre

Wat heeft Leatherface gemeen met Jason Voorhees, Michal Myers, Freddy Krüger of Chucky? Het feit dat hij net als al die personages niet meer weg te denken is uit de geschiedenis van de horrorfilms. Binnenkort mag hij zijn lelijke smoel én zaag nog eens bovenhalen.

In dit vervolg proberen influencers een spookstad in Texas nieuw leven in te blazen. Ze ontmoeten Leatherface, een beruchte moordenaar met een masker van menselijke huid.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)