Zo klinkt Toto’s wereldhit Africa op instrumenten uit TLoZ: Majora’s Mask

Iedereen heeft ongetwijfeld, al dan niet in een zatte opwelling, ooit al eens luidkeels meegebruld op het nummer Africa van de populaire groep Toto. Maar zoals je het in onderstaande video hoort en ziet, dat is nog straffer.

Een aantal fans besloot namelijk om het nummer na te spelen op de instrumenten in The Legend of Zelda: Majora’s Mask.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Zo klinkt Toto’s wereldhit Africa op instrumenten uit TLoZ: Majora’s Mask'

Reacties zijn gesloten.