EA verschuift ook Battlefield 2042’s scorebord-update naar maart

Wat steken ze daar allemaal uit bij DICE en EA? Nadat eerder bekend raakte dat Season One naar de zomer verschuift, is er nu ook slecht nieuws voor de spelers die uitkeken naar de scorebord-update.

Normaal moest deze update verschijnen in februari maar EA en DICE sturen nu het bericht de wereld in dat deze update werd uitgesteld naar maart.

De extra tijd zal helpen om ervoor te zorgen dat we de kwaliteit van onze Updates verbeteren, en extra veranderingen opnemen,” schreef de studio op de officiële account van de game.

DICE heeft vandaag ook een hotfix uitgebracht die de kaart Renewal herstelt voor Xbox One- en PlayStation 4-spelers, nadat deze tijdelijk was verwijderd vanwege stabiliteitsproblemen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)