Nieuwe Horizon Forbidden West-trailer toont uitdagingen, arena’s, bergingscontracten en meer

Horizon Zero Dawn

Ik neem aan dat bij iedereen 18 februari met stip staat genoteerd in de agenda? Op die dag verschijnt immers Horizon Forbidden West. Vandaag krijgen we een nieuwe trailer die de focus legt op de activiteiten in het spel.

Zelf ben ik al een poosje bezig met de review van de game, en die serveer ik jullie op 14 februari.

Er valt een shitload aan activiteiten te beleven in de open spelwereld van Horizon, en je zal je geen seconde vervelen. Onderstaande trailer licht een tipje van die sluier op. In mijn review vertel ik er jullie dan alles uitgebreid over.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Nieuwe Horizon Forbidden West-trailer toont uitdagingen, arena’s, bergingscontracten en meer'

  1. Kan je al geen indicatie geven of het goed of superbe is? Ik twijfel om te preorderen 😉

Reacties zijn gesloten.