Nieuwe features staan centraal in nieuwe GRID Legends-trailer

GRID Legends

Er breken met de release van Gran Turismo 7 en GRID Legends mooie tijden aan voor de fans van racegames. In deze post staat GRID Legends centraal.

Toeval of niet maar de dag nadat PlayStation uitpakte met een Gran Turismo 7-event serveert EA ons een nieuwe trailer voor GRID Legends.

Om te beginnen maken we kennis met de gloednieuwe verhaalmodus, genaamd Driven to Glory.

Naast meer bekende spelmodi kunnen we ook rekenen op de toevoeging van de hop-in multiplayer-feature waarmee we ons razendsnel in de race-actie kunnen bevinden. Deze optie is ook cross-platform te gebruiken.

De actie begint bij Driven to Glory, de verhaalmodus die met behulp van virtuele productie wordt verteld. Deze modus stoomt ons klaar voor de GRID World Series en neemt os mee op een boeiende reis rond de wereld, vol iconische locaties en voertuigen.

Dankzij de hop-in-multiplayer-feature kunnen we binnen enkele seconden meedoen aan een race met maximaal 22 racers. Naast de terugkeer van Drift, introduceert GRID Legends ramps en snelheidsboosts, zodat spelers meer afwisseling en veelzijdigheid ervaren tijdens het racen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)