Missies staan centraal in nieuwe Company of Heroes 3-video

Ik ben als grote Company of Heroes 2-fan toch wel benieuwd wat SEGA en Relic Entertainment ons gaan serveren met Company of Heroes 3. Deze nieuwe gameplay video licht een tipje van de sluier op.

In Company of Heroes 3 kunnen we sowieso rekenen op nieuwe features waaronder een dynamische campagnekaart en de mogelijkheid om het spel te pauzeren om tactische aanpassingen te doen in het heetst van de strijd.

In een nieuwe video legt het team ons uit hoe de campagnegameplay in Company of Heroes 3 een grote sprong voorwaarts maakt, met een sterke focus op herspeelbaarheid.

De nieuwe dynamische campagnekaart biedt ‘sandbox-stijl’ gameplay, waardoor spelers het bevel kunnen voeren over de totale oorlogsinspanning en een uniek niveau van strategische keuze ervaren.

Mission Designer David Milne legt in de video uit dat Relic de missies zo heeft ontworpen dat het spelers uitdaagt, maar dat een missie altijd kan worden voltooid – ongeacht welke facties, compagnies of eenheden ze hebben geselecteerd.

De ontwikkelaars onthullen in de video dat spelers epische historische gevechten zullen ervaren die zich afspelen op beroemde locaties, terwijl ze ook de kleinere onvertelde verhalen van de Tweede Wereldoorlog zullen ontdekken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)