Update op testservers New World bevat gevechtsverbeteringen

New World

Arm omhoog als je nog New World speelt! Dan zal je wellicht nog één van de weinige zijn. Het aantal spelers is fors gedaald en daar zit niet meteen veel verandering in te komen. Amazon Gaming Studios kondigde aan geen nieuwe content uit te brengen met de volgende grote update. De focus ligt nu op het oplossen van bugs en het verbeteren van de algemene gameplay.

Zoals eerder aangegeven door Amazon Game Studios, zal er in februari geen nieuwe content voor New World verschijnen. Het team zal zich in plaats daarvan richten op het oplossen van bugs en verbeteren van de gameplay. Die verbeteringen staan nu live op de public test realms.

Gevechten moeten nu een pak soepeler aanvoelen, daarvoor kwamen bewegingen van je character nogal houterig over. Het wisselen tussen wapens zal mogelijk zijn tijdens een ontwijkmanoeuvre. Ook kost het minder tijd voor je character om te “bekomen” van een ontwijkmanoeuvre. Zo ga je sneller een nieuw manoeuvre kunnen inzetten.

Een aantal wapens worden ook onder de loep genomen. De krachtige Gravity Well skill van de Great Axe, en de skills van de Musket zoals Stopping Power, Sticky Bomb, en Shooter’s Stance worden gewijzigd.

De PTR-update van februari bevat ook een apart chatkanaal voor spelers om hun items te verkopen. De manier waarop het puntensysteem in de Outpost Rush PvP-modus werkt, wordt ook aangepast.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.