Respawn lanceert mobiele versie van Apex Legends

Apex Legends

Apex Legends boert goed. De free-to-play game van ontwikkelaar Respawn Entertainment kan dagelijks rekenen op heel wat gamers en dankzij de nieuwe seizoenen blijft de game ook lekker fris spelen.

En toch blijft de ontwikkelaar op zoek naar nieuwe inkomstenbronnen en platformen om de game een nog groter bereik te geven. Daarbij kwam Respawn uit bij een mobiele versie van de game: Apex Legends Mobile.

Deze game werd twee jaar geleden aangekondigd, maar het bleef lange tijd angstvallig stil rond de game. Tot nu dus. Apex Mobile staat volledig los van de originele game en er zal dus geen crossplay aanwezig zijn. Verder krijg je wel de mogelijkheid om met 20 teams (en dus 60 spelers) de strijd aan te gaan op je Android-toestel.

Vooraleer je meteen naar de Play Store surft, moet je wel weten dat de introductie van deze game slechts in een bepaald aantal landen is gebeurd: Argentinië, Australië, Colombia, de Filipijnen, Indonesië, Maleisië, Mexico, Nieuw Zeeland, Peru en Singapore.

Het is niet bekend wanneer de game in Europa en België beschikbaar zal zijn.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.