Road to Six Invitational in-game event terug speelbaar in Rainbow Six Siege

Het Road to Six Invitational in-game event is terug van weggeweest! Van vandaag tot en met 21 februari keren spelers terug naar de ultieme competitieve map: Stadium.

Fans van het Road to Six Invitational-event winnen de jackpot dit jaar, want zowel de Stadium-map uit 2020 als de versie uit 2021 zijn dit jaar speelbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week! Bovendien dragen de opbrengsten van de High Calibre Battle Pass, die reeds beschikbaar is, bij aan de prijzenpot van de Six Invitational 2022.

Gedurende het Road to Six Invitational in-game event proberen Operators te bewijzen wie de beste is op de twee versies van de map Stadium, de competitieve map die elementen uit verschillende Siege-maps bij elkaar brengt.

Zo speelt men op de 2020 Stadium map in een nachtmodus met elementen van Hereford Base en Oregon, waar de 2021 Stadium map in een dagmodus de maps Coastline en Border met elkaar combineert. Op deze maps creëren kogelwerende ramen nieuwe situaties waarin spelers elkaar zien zonder de confrontatie met elkaar te kunnen aangaan. De wedstrijden worden gespeeld in de bommodus en hebben Pick & Ban.

Tijdens het gehele in-game event is de High Calibre Battle Pass nog altijd beschikbaar met een gratis en een Premium track, verkrijgbaar voor 1.200 R6 Credits. De Battle Pass bevat 100 tiers met in totaal 135 beloningen om vrij te spelen vóór 22 februari. Ook genieten spelers van een weekend met dubbele Battle Pass-punten op 5 en 6 februari.

Ten slotte draagt maar liefst 30% van de omzet van de Battle Pass bij aan de prijzenpot van de Six Invitational 2022 (tot een maximum van $ 3.000.000).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)