Nieuwe Destiny 2: The Witch Queen-trailer toont wapens en exotic gear

Groot nieuws gisteren: Sony lijkfde namelijk ontwikkelstudio Bungie in. Of dat een invloed zal hebben in de toekomst op Destiny 2 dat valt nog te bekijken. In afwachting kunnen we met zijn allen uitkijken naar de release van The Witch Queen later deze maand.

In de nieuwste trailer van Destiny 2: The Witch Queen zijn een aantal wapens en nieuwe exotic gear te zien die we kunnen gebruiken in de aankomende uitbreiding.

Daarnaast brengt The Witch Queen een gloednieuw type wapen: de Glaive. Glaives zijn first-person melee-wapens die door vijanden snijden en projectielen afvuren.

Destiny 2: The Witch Queen verschijnt op 22 februari.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

2 gedachten over “Nieuwe Destiny 2: The Witch Queen-trailer toont wapens en exotic gear

  1. Destiny is ooit gestart in samenwerking met activision blizzard. Waarom stelt niemand zich de vraag of activision blizzard ook geen rechten meer heeft op Destiny? (Microsoft dus). Ze spreken namelijk alleen maar over de aankoop
    van Bungie als de “makers” van Halo en Destiny

    1. Nerermind. Bungie heeft de rechten behouden toen ze gesplit zijn in 2019 las ik net. 🙂

Reacties zijn gesloten.