Legendarische acteur Danny Trejo krijgt digitaal evenbeeld in OlliOlli World

OlliOlli World

Danny Trejo, bekend van enkele over-the-top actiefilms, lijkt aan een tweede leven te zijn begonnen. Eerder kon je hem al zien als kweker van een Rancor in The Book of Boba Fett en nu gaat hij ook als skater door het digitale leven.

Danny staat bekend om zijn stoere verschijning op het scherm en zijn onmiskenbare charme en zal volgens ontwikkelaar Roll7 helemaal passen tussen de unieke, vreemde en wonderlijke personages in OlliOlli World.

Danny Trejo zal niet speelbaar zijn, maar hij zal je wel een ontzettend coole zijmissie geven. Als je hem tenminste kan vinden in Radlandia. Als je erin slaagt om de quest van Danny te volbrengen, ontgrendel je een speciaal cosmetisch item om mee te pronken op je OlliOlli World-personage. Ik gok op zijn iconische moustache!

OlliOlli World verschijnt op 8 februari digitaal op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PC. De basisversie van de game kost €29,99

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.