Final Fantasy VII Remake deel 2 wordt dit jaar onthuld

Final Fantasy VII is en blijft voorlopig voor mij de allerbeste Role Playing Game (RPG) dat ik ooit heb gespeeld. Enkele jaren geleden was ik dan ook enorm enthousiast toen de Remake van Final Fantasy VII uitkwam. Het was een topper van formaat, maar over het tweede deel bleef het windstil. Toch is de kans zeer groot dat de eerste info dit jaar onthuld wordt.

Niemand minder dan Yoshinori Kitase, de regisseur van de originele Final Fantasy VII game, zei tijdens een livestream van Square Enix dat het tweede deel van Final Fantasy VII Remake dit jaar wordt onthuld. Doordat de originele game zijn 25-jarige jubileum viert zouden ze hiervan gebruik willen maken om voor de eerste keer info vrij te geven over Final Fantasy VII Remake Part 2.

Dit is wat Yoshinori Kitase zei :

“We are hard at work on Final Fantasy VII: Ever Crisis, so please look forward to that. In addition, with regards to the long awaited Final Fantasy VII Remake [Part 2]… there will be more information… this year if we can”.

We just started the 25th anniversary of Final Fantasy VII, so we want to celebrate and get fans excited, so within the next 12 months we want to share some information. Look forward to more information!”

Wanneer we de onthulling mogen verwachten, blijft nog een mysterie. De eerste Remake had een exclusieve deal met Sony, dus kan het wel gebeuren dat de eerste info wordt gegeven worden tijdens een PlayStation-evenement. Laten we hopen dat we niet al te lang moeten wachten.

Om het jubileum te vieren is er een speciaal Final Fantasy logo gedeeld en zijn ze terug de tijd ingedoken om te kijken hoe het avontuur van Final Fantasy VII begon.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.