Microsoft Flight Simulator geeft Australië een update en voegt de Fokker F. VII toe

Microoft Flight Simulator Australia

Ontwikkelaar Asobo heeft een nieuwe World Update uitgebracht voor Microsoft Flight Simulator. In deze zevende update staat Australië centraal.

Vlieg boven het beroemde Great Barrier Reef, bezoek de uitgestrekte regio’s van West-Australië en bewonder de natuurlijke schoonheid van Mount Wellington. Van de stoffige Outback tot glinsterende kustlijnen omzoomd met witte zandstranden, geniet van enkele van de meest spectaculaire landschappen van het land met deze zevende World Update voor Microsoft Flight Simulator.

Deze update is nu gratis beschikbaar en nodigt je uit om deze prachtige en charmante landen te verkennen.

Naast de World Update voegde Asobo ook een tweede vliegtuig toe aan de “Local Legends” serie: de Fokker F. VII. Dit vliegtuig is van Nederlandse makelij en geldt als een van de groten uit de vliegtuiggeschiedenis.  De eerste Fokker F.VII, geschilderd in de kenmerkende blauwe KLM-kleurstelling, werd in 1924 door Anthony Fokker aan de luchtvaartmaatschappij KLM geleverd. Dit toestel werd gebruikt op de eerste vlucht ooit van Nederland naar Nederlands-Indië en biedt plaats aan acht passagiers. De Fokker F.VII bundel is nu verkrijgbaar op de Microsoft Flight Simulator in-sim marketplace voor €14,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.