Releasedatum en nieuwe gameplay voor Shadow Warrior 3

Zelf ben ik niet zo vertrouwd met de Shadow Warrior-reeks. Wat echter niet wegneemt dat de fans reikhalzend uitkijken naar de release van Shadow Warrior 3. Devolver Digital en Flying Wild Hog hebben alvast een releasedatum, namelijk 1 maart, en een nieuwe gameplay trailer de wereld ingestuurd.

Shadow Warrior 3 belooft ook nu weer een naadloze mix te brengen van razendsnelle vuurgevechten, uitdagende mêleegevechten en spectaculaire free-running.

Bovendien zal elke omgeving gevaarlijke structuren en apparaten hebben die we kunnen activeren om een extra creatieve laag toe te voegen aan de combat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)