Guild Wars 2: End of Dragons-uitbreiding lanceert 28 februari

Guild Wars 2 mag dan al misschien over zijn hoogtepunt heen zijn, toch zijn er nog heel wat mensen die de game spelen. En die spelers kunnen binnenkort rekenen op een nieuwe exansion, getiteld End of Dragons.

Guild Wars 2 (2012) zit met End of Dragons aan de derde uitbreiding voor de game. Deze nieuwe expansion neemt ons mee naar het mysterieuze continent Cantha, een regio van de wereld die al meer dan 200 jaar gehuld is in geheimzinnigheid en intriges.

Tijdens hun reis ontdekken we de geheimen achter de mysterieuze substantie die bekend staat als dragonjade en zijn vermogen om de unieke technologie van de Canthan-beschaving aan te drijven.

Nieuwe horizontale progressiemogelijkheden voor de gameplay zijn onder andere de toevoeging van vissen, skiffs – multiplayer zeilschepen die beschikbaar zijn voor groepen van vijf spelers – terwijl het eerste coöperatieve gevechtszadel in de game, de belegeringsschildpad, nieuwe gameplaymogelijkheden biedt voor traverseren en vechten met een vriend.

Bovenop de negen nieuwe elite-specialisaties die de gameplay van elk beroep in de game veranderen, zullen de kenmerkende grootschalige, open wereld-events van Guild Wars 2 terugkeren in de nieuwe, groene kaartgebieden van de game, wat zorgt voor een bijna immense herspeelbaarheid.

Naast de nieuwe gameplaymogelijkheden zal een gloednieuw verhaal ons meenemen op een episch avontuur over het continent en nieuwe personages introduceren bij de Guild Wars 2 cast die een licht zullen laten schijnen op enkele van de oudste enigma’s rond de oudere draken van Tyria.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)