fbpx

Supermassive Games legt vijf volgende The Dark Pictures games vast

House of Ashes

Met Until Dawn legde Supermassive Games de fundering voor een nieuwe reeks horrorspellen. Met The Dark Pictures Anthology, bestaande uit Man of Medan, Little Hope en House of Ashes bouwde de studio verder aan het succes. En dit is precies nog maar het begin.

Supermassive Games liet namelijk vijf handelsmerken vastleggen voor vijf nieuwe games in The Dark Pictures Anthology.

Dit jaar nog kunnen we The Devil In Me verwachten, dit dus bovenop The Dark Pictures: The Craven Man, Intercession, Directive 8020, Winterfold, Switchback en O Death.

Het worden mooie tijden voor de fans van deze reeks.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: