World of Warcraft laat Alliance- en Horde-spelers samen raiden

World of Warcraft

Nog voor je World of Warcraft opstart moet je een levensbelangrijke keuze maken: met welke factie (Horde of Alliance) ga je een stuk van je leven doorbrengen? En wat als je vrienden dan kiezen voor die ander factie? Blijf je dan nog vrienden of niet? En wat als je wil samenspelen?

Toen ik begon in 2014 speelde ik als een tauren shaman, tot mijn account gehacked werd. Omdat een aantal van mijn vrienden met Alliance speelden, besloot ik opnieuw te beginnen en voor die factie uit te komen. Ik wilde immers met mijn vrienden samen spelen en raiden. Maar mijn hart bleef kloppen voor de Horde…

Binnenkort zijn al die problemen van de baan: het zal mogelijk zijn om samen met je vrienden, ongeacht welke factie ze verkiezen, samen te raiden. Hoe cool is dat?

WoW’s 9.2.5 update zal cross-faction dungeon crawls, raids en rated PvP matches mogelijk maken. En dit dus samen met je vrienden!

Je kunt mensen van een andere factie rechtstreeks uitnodigen of je aansluiten bij vooraf samengestelde groepen in de lijst met groepen voor een bepaald type evenement. Groepsleiders kunnen de events echter beperken tot spelers van dezelfde factie.

De functie is beschikbaar ongeacht het level, hoewel er een paar oude instanties zullen zijn waar party’s met meerdere groepen niet naar binnen kunnen, zoals Battle of Dazar’alor, Trial of the Crusader en Icecrown Citadel. Deze zullen moeten worden “herwerkt” om single-faction elementen te elimineren, aldus Blizzard.

Nu is het nog wachten op een datum voor deze patch.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)