Battlefield 2042’s Season One verschuift naar de zomer

Drama! Dramatisch! Anders kan ik dit nieuws niet omschrijven. De Battlefield 2042-spelers die snel hoopten op nieuwe content in maart zijn eraan voor de moeite. Zij die de kat uit de boom keken, zoals ik, zijn er eveneens aan voor de moeite. Ik denk dat alle hoop verloren is…

Waarom? Omdat EA en DICE vandaag het bericht de wereld insturen dat Battlefield 2042’s Season One verschuift naar de zomer.

Het officiële statement luidt als volgt:

“Vandaag verklaren we de inzet van ons team om het spel op het hoogste niveau te brengen dat we allemaal voor de franchise houden.

We hebben een aantal grote beslissingen moeten nemen om ervoor te zorgen dat onze volgende reeks updates gericht kunnen zijn op het leveren van deze verbeteringen, met als meest substantiële de verschuiving van de releasedatum van ons eerste seizoen naar de vroege zomer. Daarnaast heeft de studio bevestigd dat een aantal updates “zo snel mogelijk” zullen worden geïmplementeerd, waaronder de vernieuwde Scoreboardfunctie.

Scorebord – “In onze volgende update voegen we een vernieuwd in-round Scorebord toe, naast andere veranderingen waar we sinds de feestdagen aan hebben gewerkt. Dit zal een voortdurende evolutie zijn van wat te zien was in het werk in uitvoering dat we onlangs hebben gedeeld.

We hebben jullie feedback gehoord over het opnemen van twee tabellen en het scheiden van je eigen team tegen de vijand, en we werken eraan om dit in de release op te nemen. K/D-scores en rapportage aan het einde van de ronde komen ook in een toekomstige update.”

Cross-gen comms – “De komst van spraakcommunicatie (VOIP) is slechts het begin van de verbeteringen die we brengen om het teamspel en de communicatie te verbeteren.”
Player Profile – “Geeft je een beter overzicht van je carrière op het slagveld en hoe ver je nog te gaan hebt voor je volgende unlock.”

Benieuwd hoe de fans gaan reageren op dit zoveelste negatieve bericht…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)