Elden Ring-director gaat er vanuit dat George R.R. Martin ‘geschokt’ zal zijn door de gebeurtenissen van zijn personages

Elden Ring

Wie Game of Thrones heeft gezien zal toch meteen denken dat de schrijver van deze serie George R.R. Martin niet al te vaak zal schrikken wat er met bepaalde personages gebeurd. De director van Elden Ring, Hidetaka Myazaki denkt hier toch anders over, want hij verwacht dat ‘den George’ er niet goed van gaat zijn.

George R.R. Martin heeft mee gewerkt aan het oorspronkelijke concept voor de personages van Elden Ring. Wat er gebeurt met deze personages, zal er voor zorgen dat George R.R. Martin geschokt zal reageren. Hidetaka Miyazaki zal dan toch straffe dingen moeten bovenhalen als hij dit wil verwezenlijken. Hierdoor wordt de interesse in Elden Ring nog groter als voorheen.

In een interview met Game Infomer had de director het over de wereld voor de vernietigende ‘Shattering’. Dit is een bepalende gebeurtenis in de lore die George R.R. Martin had bedacht voor de game. Hij had menselijke personages gemaakt toen de oorspronkelijke verhalen werden besproken. FromSoftware heeft niet stilgezeten omtrent deze personages, want ze hebben namelijk onmenselijke monsters gecreëerd gebaseerd op de concepten van de legendarische schrijver.

Maar wat is eigenlijk The Shattering? Het is een gebeurtenis in de geschiedenis van Elden Ring dat zich nog afspeelt voor de game. De game speelt zich af in The Lands Between, dit was een koninkrijk gezegend door de ring en de Erdtree in het midden. Door een oorlog brak de ring en transformeerde alle inwoners van het land. De director is enorm trots op zijn crew, hoe zij de veranderingen hebben vormgegeven.

“Het was aan ons om dit zo te interpreteren. Hoe werden ze zulke onmenselijke monsters? En hoe werden ze beïnvloed door de shattered shards van de Elden Ring? Het was aan ons om deze grote helden om te vormen tot iets monsterachtigs!”

Elden Ring is vanaf 25 februari 2022 speelbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.