Twee nieuwe videoclips voor rampenfilm Moonfall

Elke avond wanneer ik de honden uitlaat kijk ik naar de maan. Maar nooit sta ik erbij stil dat diezelfde maan wel eens onze ondergang kan worden. Maar wat er te wachten zou kunnen staan als dit ooit zou gebeuren, dat zien we in de rampenfilm Moonfall.

Vandaag krijgen we twee nieuwe video’s te zien die ons moeten voorbereiden op deze mogelijke ramp. Want in de rampenfilm Moonfall gaat het fout, lelijk fout zelfs.

In Moonfall slaat een mysterieuze kracht de maan uit zijn baan rond de aarde en stuurt hem op een ramkoers met onze blauwe planeet. Twee helden halen het onderste uit de kast om de mensheid alsnog te redden. Maar tot hun grote verrassing is er meer aan de hand…

Eind maart draait de film in onze bioscopen, en ontdekken ook wij wat er ons misschien ooit te wachten staat…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)