Gerucht: Trein naar Hogwarts Legacy vertrekt in september

Hogwarts Legacy

Officieel weten we dat Hogwarts Legacy ergens dit jaar zal uitkomen, de vraag blijft echter wanneer? Twitter-account AccountNGT, een insider die al eerder correcte info naar buiten bracht over Star Wars Ecplise en GTA Online, ligt al een tipje van de sluier op.

Naar verluidt zal Hogwarts Legacy verschijnen in september en zal er tijdens een Playstation stream in februari of maart een nieuwe trailer van de game getoond worden. De trailer zal zich vooral focussen op de verschillende skills/spells aanwezig in de game.

Hogwarts Legacy zal beschikbaar zijn op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.