Details van PS5 versie Cyberpunk 2077 duiken online op

cyberpunk-2077

Laat alles (misschien) vallen! De PlayStation 5 versie van Cyberpunk 2077 is schijnbaar gespot in de backend van het PlayStation netwerk, wat suggereert dat de langverwachte new-gen release wel eens snel zou kunnen komen…

Voor alle duidelijkheid, het gaat hier om een gerucht dat werd aangewakkerd door de Twitter account PlayStation Games Size. Deze Twitter-account geeft, zoals de naam al suggereert, nogal eens vroegtijdig informatie over de bestandsgrootte en de releasedata van komende games. Onderstaande illustratie is nooit eerder gezien, waardoor het mogelijk is dat het om een aankomende PS5 versie van de game draait.

De PS5 versie van Cyberpunk 2077 zouden we midden februari – begin maart mogen verwachten als we hen mogen geloven. Dit komt overeen met de release window die CD Projekt Red met ons deelde in oktober. Indien alle bovenstaande info klopt, krijgt Cyberpunk 2077 pittige concurrentie van Elden Ring en Horizon Forbidden West, die beide rond dezelfde tijd uitkomen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.