Eerste volledige trailer van Halo: The Series maakt indruk

Halo Series

Vannacht werd de eerste, volledige trailer van Halo: The Series getoond. En die trekt de veelbelovende sfeer van de vorige teasers gelukkige helemaal door.

De twee minuten durende trailer werd vannacht op de Amerikaanse zender CBS getoond en gunt ons een eerste blik op het verhaal en de hoofdpersonages van de reeks.

We krijgen ook een blik op hoe de Covenant eruit gaan zien, krijgen de eerste actie scènes voorgeschoteld én maken kennis met persoonlijke ai-assistent van Master Chief: Cortana.

Halo: The Series lanceert 24 maart op Paramount+, al is het nog niet zeker of bekend hoe en waar we de serie in België kunnen bekijken.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.