Elden Ring gameplay werpt blik op nieuw gebied Liurnia of the Lakes

Elden Ring

De release van Elden Ring staat zo goed als voor de deur waardoor we dus meer en meer gameplay te zien krijgen. Game Informer toont met hun gameplay video de mistige wereld van het gebied Liurnia of the Lakes.

Liurnia of the Lakes is één van de zes gebieden die je als speler kan verkennen. Eerder al bracht Game Informer een gameplay video uit van een ander gebied: Castle Mourne. In de video van Liurnia of the Lakes zien we een hoop verschillende vijanden en mysterieuze locaties.

Elden Ring verschijnt vanaf 25 februari op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.