WWE 2K22 dropt keiharde Booyaka gameplay trailer

WWE 2K22

2K onthulde vandaag een vroege blik op de gameplay van WWE 2K22 met de actievolle WWE 2K22: Booyaka Gameplay Trailer waarin een reeks WWE Superstars en Legends hun tegenstanders te lijf gaan. 

De trailer bevat verbluffende beelden die mogelijk gemaakt zijn door de vernieuwde gameplay engine, frisse nieuwe animaties, nieuwe gamemodes waaronder MyGM, en nog veel meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)