Death Stranding Director’s Cut op 30 maart naar pc

Death Stranding

Death Stranding Director’s Cut is een uitgebreidere, verbeterde en voor heel wat fans zelfs een betere versie van Death Stranding. Na een release op console vorig jaar komt de game dit jaar ook naar pc.

En je hoeft zelfs niet lang meer te wachten. Kojima Productions en uitgever 505 Games hebben nu de releasedatum van 30 maart aangekondigd voor Steam en de Epic Games Store voor 39,99 euro.

Fans die het originele Death Stranding al op Steam of EGS hebben gekocht, kunnen voor 9,99 euro upgraden naar de Director’s Cut. Ook kan je jouw saves van het origineel overzetten naar de Director’s Cut.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)